ΠΑΟΚ : Την Πέμπτη 7/3 η απολογία του Λουτσέσκου
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου κινδυνεύει με πρόστιμο, αφού είναι η δεύτερη κλήση του σε απολογία - Στην τρίτη... καίγεται
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στον Ράζβαν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.
Τότε του ξέφυγε ένα… «fuck» πάνω στην ένταση μετά το τέλος της παράτασης και την δραματική πρόκριση του Δικέφαλου, που κέρδισε με 4-2 με γκολ του Βιεϊρίνια με πέναλτι στο 119’.
Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ κινδυνεύει μόνο με χρηματικό πρόστιμο καθώς είναι η δεύτερη φορά που καλείται, αλλά αν κληθεί και Τρίτη φορά μέσα στη σεζόν τότε θα υπάρχει και κίνδυνος αφαίρεσης ενός βαθμού από τον Δικέφαλο.
Όπως έγινε χθες (5/3) γνωστό η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον προπονητή του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (7/3).
Την ίδια ημέρα θα απολογηθεί και ο Αμρ Ουάρντα για τις αναρτήσεις του στα social media, μετά τον δεύτερο προημιτελικό κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)










































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442