
Τραγωδία στη Βάρκιζα: Ποινική δίωξη στη μητέρα του άτυχου βρέφους
Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή
Ποινικη δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της μητέρας του μωρού που βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια φωτιάς που ξέσπασε στο σπίτι στην περιοχή της Βάρκιζας.
Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή.
Οι πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν τη φωτιά αντίκρισαν το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού στο κρεβάτι που κοιμόταν. Αμέσως το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.
Η μητέρα του παιδιού βρισκόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας σε κατάσταση σοκ και παρακαλούσε να σώσουν το παιδί της. Ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί γιατί άφησε μόνο του το παιδί και με αναμμένη τη θερμοφόρα.
Γείτονες περιγράφουν ότι η κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τονίζουν πως είχε οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει τα φάρμακά της.
Την ίδια ώρα, νέα συγκλονιστικά στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη γυναίκα φέρεται να είχε συνολικά τρία παιδιά.
Το πρώτο παιδί το είχε πάρει η πρόνοια και βρίσκεται σε ορφανοτροφείο, το δεύτερο έχει πεθάνει από ασθένεια και το τρίτο, ένα κοριτσάκι, βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα τα ξημερώματα.
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)




