Πετράκης : «Αφήνει πικρία στα Γιάννενα το τελικό αποτέλεσμα»
Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως με βάση την εικόνα του ματς η ήττα 1-0 από τον Παναιτωλικό αφήνει πικρία στην ομάδα του
Ο Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (1-0 ο Παναιτωλικός), τονίζοντας πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να σκοράρει.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά πληρώσαμε μια αδράνεια από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε», είπε αρχικά.
Για το ότι η ομάδα του δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ανέφερε: «Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς».
Για τις βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του σημείωσε: «Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα».
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
