Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κρήτη: Ουρές χιλιομέτρων, βράχος καταπλάκωσε όχημα
Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε
Μεγάλο κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Φόδελε.
Σφοδρή χαλαζόπτωση που διήρκεσε λίγα λεπτά είχε ως αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν δεκάδες οχήματα. Το ύψος του μάλιστα ξεπερνούσε τους 15 πόντους.
Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της τροχαίας για την ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Όπως αναφέρει το cretapost.gr, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στο ύψος των Σισών, σημειώθηκε κατολίσθηση με αποτέλεσμα ένας βράχος να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα. Ευτυχώς κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό. Σημειώθηκαν ωστόσο υλικές ζημιές στο όχημα.
Αυτοκίνητα της περιφέρειας βρέθηκαν στο σημείο και απομάκρυναν τις πέτρες και τις λάσπες από το οδόστρωμα.
Σύμφωνα με τον Περιφερειακό διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.Μιλώντας στο cretapost, συστήνει στους οδηγούς όταν βρίσκονται σε έντονα καιρικά φαινόμενα, να σταθμεύουν το όχημα τους σε ασφαλές σημείο μέχρι να περάσει η μπόρα. «Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας για λίγα λεπτά» τονίζει χαρακτηριστικά.
- Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1: Στις καθυστερήσεις γλίτωσαν τη γκέλα οι «γλάροι»
- Τέλος το κρυφτό: Τζίτζι Χαντίντ και Μπράντλεϊ Κούπερ στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη
- Διάρρηξη στο Δημαρχείο Σαρωνικού – Ταυτοποιήθηκε 39χρονος δράστης
- Ενώσεις Καταναλωτών: Ως 20% ευρώ ακριβότερο το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Παναθηναϊκός – Πανιώνιος 110-66: Εύκολη νίκη των «πράσινων» με εμφάνιση-ρεκόρ του Ρογκαβόπουλου (vid)
- Κακοκαιρία Byron: Αποκαταστάθηκε η γραμμή των τρένων στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι – Λάρισα



