
Ρουβίκωνας; Σε συλλήψεις μετατράπηκαν δύο προσαγωγές για την επίθεση σε πολυκατάστημα
Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη των δύο αλλοδαπών δεν έγινε με την κατηγορία της επίθεσης στο κατάστημα, αλλά επειδή δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα.
Συνελήφθσαν δύο αλλοδαποί, που ήταν μεταξύ των οκτώ ατόμων τα οποία προσήχθησαν από την αστυνομία για την επίθεση μελών της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», νωρίς το πρωί, σε κατάστημα στην οδό Πειραιώς.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύλληψη των δύο αλλοδαπών δεν έγινε με την κατηγορία της επίθεσης στο κατάστημα, αλλά επειδή δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι υπόλοιποι έξι που είχαν προσαχθεί αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.
Επίθεση με βαριοπούλες εξαπέλυσαν περίπου 10 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας» σε εκπτωτικό κατάστημα στην οδό Πειραιώς 76, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν φθορές στη γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος και πέταξαν μπογιές.
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» κατηγόρησε την επιχείρηση πως προωθεί την εργασία τις Κυριακές.
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα
- Για να γλιτώσουν από τους τουρίστες, οι φώκιες του Ιονίου κρύβονται σε υποβρύχιες φυσαλίδες αέρα
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/5): Δράση με Premier League και Ολυμπιακός – Εθνικός στο πόλο
- Τζαβέλλας: Αρνείται να καταθέσει στη Βουλή για τις υποκλοπές – Επικαλείται «διάκριση των εξουσιών»
- Σε κοινή θέα στη ΝΔ η κούρσα διαδοχής – Με το κεφάλι στην άμμο το Μαξίμου




