The Sun : Παραίτηση Μέι το καλοκαίρι βλέπουν υπουργοί της
Σκοπός της Μέι είναι να εμποδίσει τον Μπόρις Τζόνσον, πρώην υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησής της, να αναδειχθεί επικεφαλής των Τόρις και πρωθυπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun.
Υπουργοί της κυβέρνησης της Βρετανίας πιστεύουν ότι η πρωθυπουργός του Συντηρητικού Κόμματος Τερέζα Μέι προετοιμάζεται να παραιτηθεί το καλοκαίρι ώστε να επηρεάσει τη διαδοχή της, έγραψε η εφημερίδα The Sun στη διαδικτυακή της έκδοση αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σαν, σκοπός της Μέι είναι να εμποδίσει τον Μπόρις Τζόνσον, πρώην υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησής της, να αναδειχθεί επικεφαλής των Τόρις και πρωθυπουργός.
Τον Ιανουάριο, η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε την αρχική συμφωνία που έκλεισε η Μέι με τις Βρυξέλλες για τους όρους υπό τους οποίους το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Το βρετανικό κοινοβούλιο απαίτησε από τη Μέι με ψήφισμά του να επιδιώξει να υπάρξουν αλλαγές στη συμφωνία αποχώρησης.
Το ΗΒ τυπικά είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την ΕΕ την 29η Μαρτίου.
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου
- Προάστιο της Νέας Υόρκης «θάφτηκε» κάτω από ενάμιση μέτρο χιόνι


