Οι οπαδοί των Πειραιωτών από αύριο το πρωί (8/2, 10:00) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (17/2) και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και σε κάθε αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι οπαδοί των Πειραιωτών δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα.
Το ίδιο θα κάνουν και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα (17/2) για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία ακόμα πολύ σπουδαία νίκη στη φετινή σεζόν.
Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Ενωση βρίσκονται στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι από χθες μπορούν να κλείσουν διαδικτυακά θέση στο Καραϊσκάκη για τη μεγάλη μάχη με τους Κιτρινόμαυρους.
Από το πρωί της Παρασκευής «μαγικά χαρτάκια» θα υπάρχουν και στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου έξω από τα θύρα 25, τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00. Το Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 ως τις 15:00 και από την ερχόμενη Δευτέρα (11/2) και πάλι από τις 10:00 – 18:00. Το ίδιο ωράριο θα ισχύσει μέχρι την εξάντλησή τους.
Κάθε φίλαθλος του Ολυμπιακού μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 50€ & 200€ (VVIP).
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.