Θεοδωράκης: Δεν μπορεί να συγκροτούνται ΚΟ με δανεικούς βουλευτές
Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού
«Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται ΚΟ με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια» ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Εν μέσω φημών για επιχείρηση της κυβέρνησης να διασώσει, καταρχήν, την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ από την επικείμενη παράδοση της έδρας από τον Θανάση Παπαχριστόπουλου ο κ. Θεοδωράκης προσθέτει: «Το Ποτάμι έχει αρχές. Δεν τις θυσιάζει ούτε στα μικρά ούτε στα μείζονα. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ευκαιριακά κομματικά οφέλη».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.