«Ντεμπούτο» Ντίας στην ερυθρόλευκη αποστολή
Για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού ο νεοαποκτηθείς Ζιλ Ντίας. Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με τους Βυσσινί, στην οποία «ντεμπουτάρουν» οι νεοαποκτηθέντες Γιούρι Λοντίγκιν και Ζιλ Ντίας.
Αντίθετα, εκτός είναι οι Φράνκο Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς και οι τραυματίας Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιάγκος Βούκοβιτς, ο Ναουέλ που βρίσκεται κοντά στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια αλλά και οι Κούτρης, Φετφατζίδης, Γιάννης Μασούρας και Γιαννιώτης.
Εντύπωση προκαλεί το όνομα του Θανάση Ανδρούτσου που μετά από καιρό βρίσκεται στα πλάνα του Ίβηρα κόουτς.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μαρτίνς:
Τερματοφύλακες: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα
Αμυντικοί: Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Σισέ
Μέσοι: Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε
Επιθετικοί: Γκερέρο, Χασάν
- Δημόσιος Τομέας: Πότε η παραίτηση είναι προϋπόθεση για συνταξιοδότηση
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Στον βρεφονηπιακό σταθμό μεταδίδεται και το… μικροβίωμα του εντέρου
- Μενέλαος Λουντέμης: Καλύτερα εκπατρισμένος και ελεύθερος παρά επαναπατρισμένος και επιτηρούμενος
- Φωτεινή Αθερίδου: «Πήρα αγωγή και έκανα ψυχοθεραπεία για τις κρίσεις πανικού»
- ΚΚΕ: Μόνο ο λαός της Βενεζουέλας είναι αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στην πατρίδα του



