Τελειώνει άσχημα η συνεργασία Παρί και Ραμπιό
Στα άκρα οδηγείται πλέον η σχέση και η συνεργασία του ταλαντούχου Γάλλου χαφ και της Παρί σεν Ζερμέν, με τον Ραμπιό να έχει καταθέσει ήδη προσφυγή.
Ο Αντριέν Ραμπιό και η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο… Παρά την προτροπή του προπονητή Τόμας Τούχελ προς τον σύλλογο για να επαναφέρει τον παίκτη, ειδικά μετά τον τραυματισμό αρχηγού Μάρκο Βεράτι, οι δύο πλευρές διατηρούν τις θέσεις τους, με τον ποδοσφαιριστή (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο και φέρεται ήδη να έχει κλείσει στην Μπαρτσελόνα) να φέρεται πως αποφάσισε να καταγγείλει το σύλλογο στους γαλλικούς ομοσπονδιακούς οργανισμούς.
Σύμφωνα με την Paris United ο Ραμπιό έχει προσφύγει επειδή «δεν του επιτράπηκε να ασκήσει το επάγγελμά του», από τη στιγμή που υποβιβάστηκε με το να προπονείται με την ομάδα νέων της Παρί. Ο Ραμπιό δεν είχε λάβει μέρος στην περιοδεία στο Κατάρ «για οικογενειακούς λόγους», σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Την Κυριακή ο Τούχελ, πιστός στις οδηγίες του αθλητικού διευθυντή Αντέρο Ενρίκε, δεν τον προσκάλεσε για τον αγώνα με την Γκινγκάμπ, αλλά σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο η πρόθεση του Γερμανού προπονητή είναι να ζητήσει από το σύλλογο να επαναφέρει τον παίκτη στο ρόστερ.
- Λουτράκι: Συνελήφθη ο 17χρονος για την αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία
- Λόρα: Η απόφασή της να ενημερώσει τις γερμανικές Αρχές και η επόμενη ημέρα για την 16χρονη
- Υπουργείο Εξωτερικών: Οι Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν ταξίδια σε Ιράν, Ισραήλ και Παλαιστινιακά Εδάφη
- Τραγικός θάνατος 67χρονης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια στην Αυστρία
- Νέες έρευνες με σκυλιά στο κατεστραμμένο εργοστάσιο της Βιολάντα
