Κόρχουτ: «Θα παλέψουμε για μια θέση στο Europa League»
Ο Ουγγρος μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα του Αρη και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League.
Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε ο Μιχάι Κόρχουτ στον αγώνα με την Λάρισα (0-0), με τον Ούγγρο μάλιστα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία.
Ο διεθνής άσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για το ντεμπούτο του με τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης και επισήμανε ότι οι Κίτρινοι θα παλέψουν για να βγουν στο Europa League. Παράλληλα, στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του AEL FC Arena, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είναι υψηλότερο το επίπεδο του ελληνικού Πρωταθλήματος σε σχέση με το Πρωτάθλημα στο Ισραήλ που έπαιζα πιο πριν. Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσες να παίξεις ποδόσφαιρο. Η ατμόσφαιρα μου άρεσε. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορούμε να παλέψουμε για μια θέση στο Europa League. Ξέρω για την ομάδα μου ότι αρχίσαμε καλά το Πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια χάσαμε κάποια παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική πήραμε τη νίκη και τώρα την ισοπαλία. Θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση ναρκωτικών στην Αττική
- Ινδία: Στους 23 οι νεκροί από την έκρηξη στο παράνομο ανθρακωρυχείο της Μεγαλάγια – Συνεχίζονται οι έρευνες
- Πολωνία: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης – Έχει λάβει πολιτικό άσυλο από τον Όρμπαν
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων


