Καμπανάκι ΔΝΤ: Brexit χωρίς συμφωνία ο μεγαλύτερος κίνδυνος της βρετανικής οικονομίας
«Το να αποχωρήσουν χωρίς μια συμφωνία αποχώρησης και ένα πλαίσιο για τη μελλοντική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο σημαντικότερος κίνδυνος για τη βρετανική οικονομία στο εγγύς μέλλον» επισήμανε ο Ράις
Μια έξοδος της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς ένα πλαίσιο συμφωνίας που θα διατηρεί μια οικονομική ενσωμάτωση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη βρετανική οικονομία στο εγγύς μέλλον, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις.
Ο Ράις είπε σε δημοσιογράφους ότι όλα τα αποτελέσματα για το Brexit συνεπάγονται κόστος, διότι θα εγείρουν προσκόμματα στη σημερινή «απρόσκοπτη» ενιαία αγορά με την ΕΕ.
«Το να αποχωρήσουν χωρίς μια συμφωνία αποχώρησης και ένα πλαίσιο για τη μελλοντική σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο σημαντικότερος κίνδυνος για τη βρετανική οικονομία στο εγγύς μέλλον» επισήμανε ο Ράις.
- Ο προϋπολογισμός στο επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών
- Ιαπωνία: Πιθανός ένας νέος σεισμός πάνω από 8 Ρίχτερ μετά τα 7,6
- Πώς «έκρυψαν» τη σύνδεση EYΠ – Predator
- Ανδρουλάκης από το μπλόκο της Καρδίτσας: Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους
- Ιράν–Αίγυπτος: Η σύγκρουση για τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως «Παιχνίδι Υπερηφάνειας» στο Μουντιάλ των ΗΠΑ
- Πληθωρισμός: Στο 2,4% τον Νοέμβριο – Εκτοξεύτηκαν τα ενοίκια






