Την επιθυμία του να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ στο παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου εξέφρασε ο προπονητής της Ενώσης, Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έκανε και ειδική αναφορά στον Τζόρνταν Θίοντορ, τονίζοντας τα στοιχεία που θα προσθέσει ο Αμερικανός γκάρντ στο παιχνίδι της ομάδας του.
Δείτε όσα ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός:
«Χρειαζόμαστε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που η θέση της στο Πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ρόστερ της. Η αλήθεια είναι, ότι ο Κολοσσός τελευταία έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες, όπως το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ.
Εμείς, περιμένουμε να δούμε τον Τζόρνταν Θίοντορ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Περιμένουμε βέβαια και τους Τζέιμς, Ξανθόπουλο, που έχουν πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς. Σίγουρα ο Τζόρνταν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς φόρμας, ωστόσο, περιμένουμε να προσθέσει και αυτός κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας.
Θα χαρακτήριζα την αναμέτρηση καθοριστική, καθώς χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με σκορ 3-0 επί της Ζάμπια,
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σημείωσε δύο γκολ στον αγώνα του Μαρόκο με τη Ζάμπια για το Κόπα Άφρικα και είδε το όνομα του να μπαίνει στους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών της χώρας του
Τρομερός Ελ Κααμπί στο Κόπα Αφρικα. Ο άσος του Ολυμπιακού έβαλε νέο απίθανο γκολ με ψαλιδάκι, το δεύτερο στο ματς με τη Ζάμπια, τρίτο στη διοργάνωση και συνεχίζει…
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπορεύεται στην «μάχη» για τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική Περιφέρεια ενόψει All Star Game. Επιπλέον είναι δεύτερος σε όλο το ΝΒΑ.