Νεκρός οπαδός της Ίντερ, τρομακτικό video από τις οδομαχίες στο Μιλάνο
Τραγωδία πριν από το ντέρμπι Ίντερ - Νάπολι (26/12). Οι συμπλοκές έξω από το Τζουζέπε Μεάτσα κόστισαν τη ζωή ενός οπαδού των Νερατζούρι, ενώ τραυματίστηκαν και τέσσερις φίλοι των Παρτενοπέι
Ούτε το Πνεύμα των Χριστουγέννων δεν κατεύνασε το μένος των χούλιγκανς… Ένας οπαδός της Ίντερ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σαν Κάρλο, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες βράδυ (26/12) έξω από το Τζουσέπε Μεάτσα πριν από το παιχνίδι των Νερατζούρι με τη Νάπολι.
Το θύμα ήταν ένα από τα περίπου 60 άτομα που συμμετείχαν στις συμπλοκές και παρασύρθηκε από ένα βαν, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα και να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, που τον υπέβαλαν σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (27/12).
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οπαδοί της Ίντερ είχαν στήσει ενέδρα σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της Νάπολι στο Τζουσέπε Μεάτσα και τους επιτέθηκαν, οπλισμένοι με αλυσίδες και σφυριά. Τέσσερις φίλοι της Νάπολι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, εκ των οποίων ο ένας τουλάχιστον έχει χτυπηθεί από μαχαίρι. Παρακάτω θα δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου αλλά και τον τραυματισμό τεσσάρων ακόμα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.