
«Λουκέτο» σε γνωστό μαγαζί που εμφανίζεται ο Μαζωνάκης
«Λουκέτο» για 48 ώρες έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα
«Λουκέτο» για 48 ώρες έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων σε πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, η ΑΑΔΕ από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων έκαναν έφοδο σε δύο νυχτερινά καταστήματα.
Οι ελεγκτές της υπηρεσίας έβαλαν «λουκέτο» σε μία επιχείρηση γιατί όπως διαπιστώθηκε, δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για 11 μπουκάλια.
Η έφοδος στο νυχτερινό κέντρο, στο οποίο κάνουν εμφανίσεις ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Άτζελα Δημητρίου, έγινε με κλιμάκιο οχτώ ατόμων οι οποίοι παρίσταναν τους πελάτες.
Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε 11 μπουκάλια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις με αποτέλεσμα να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ και σφράγισμα του καταστήματος για 48 ώρες.
- Έρευνα για τον θάνατο του ιδρυτή της Mango – Συνελήφθη ο γιος του
- Δήμος Χαλκηδόνος: Διαθέσιμο ηλεκτρονικά το αρχείο οικοδομικών αδειών
- Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα και σφαίρες στη Μυτιλήνη – Προσπάθησαν να τα περάσουν από Τουρκία
- Νέες υδρογεωτρήσεις στην Τήλο
- Ο Τζον Τραβόλτα εξηγεί την έμπνευση πίσω από τις viral εμφανίσεις του με μπερέ στις Κάννες
- Βολές Σαμαρά: Η απόσυρση οπλικών συστημάτων από Κάρπαθο, Διδυμότειχο, Κύπρο προκαλεί μείζονα ερωτήματα

