Επίσημο: Ο Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποτελεί και επίσημα την υπηρεσιακή λύση εξαμήνου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποπομπή του Ζοσέ Μουρίνιο
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο άνθρωπος που χάρισε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 1999 στον τελικό με την Μπάγερν, είναι ο νέος προπονητής του αγγλικού συλλόγου.
Η συμφωνία προβλέπει εξάμηνη συνεργασία και όπως διευκρινίζεται εξ αρχής ο Νορβηγός αποτελεί υπηρεσιακή λύση σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για τη Γιουνάιτεντ, μετά την αποπομπή του Ζοσέ Μουρίνιο.
«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα είναι υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-2019», ανέφερε χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση της διοίκηση του αγγλικού συλλόγου. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι βοηθός του Σόλσκιερ θα είναι ο Μάικ Φίλαν (επίσης πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ) ενώ παραμένει στο τεχνικό τιμ της ομάδας ο Μίκαελ Κάρικ όπως και ο Κίεραν Μακένα.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην καρδιά μου και είναι φανταστικό ότι επιστρέφω στον σύλλογο για να δουλέψω ως προπονητής» ήταν η πρώτη δήλωση του Σόλσκιερ (που εργαζόταν στη Μόλντε την τελευταία τριετία) μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με την Μάντσεστερ. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου είναι σε αναζήτηση προπονητή για το καλοκαίρι και τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο είναι του Ζιντάν και του Ποκετίνο.
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που έπεσε σε χαράδρα – Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του
- «Δυστυχώς, η φωνή είναι σε δεύτερη μοίρα»: Θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους ως συνθέτης;
- Ταξί: 48ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου
- Η Μονακό του Σπανούλη φαβορί για την κορυφή της Euroleague – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)
