
Παυλόπουλος : Προκλητικώς αντιδημοκρατική ενέργεια η επίθεση στον ΣΚΑΪ
Την αμέριστη συμπαράστασή του, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, μαζί με την απερίφραστη καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας.
Την αμέριστη συμπαράστασή του, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, μαζί με την απερίφραστη καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διευθυντή της Εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξη Παπαχελά και του ζήτησε να διαβιβάσει, στους Γιάννη και Θέμη Αλαφούζο καθώς και σε όλους τους εργαζόμενους στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «ΣΚAÏ», «την αμέριστη συμπαράστασή του και την εκ μέρους του απερίφραστη καταδίκη της εγκληματικής και προκλητικώς αντιδημοκρατικής ενέργειας εναντίον του Σταθμού».
- Ο Μπρούνο Φερνάντες «καίγεται» για δύο ασίστ
- Ελένη Αντωνίου: Η διεθνής διαιτητής που συνέλαβε τον 89χρονο που άνοιξε πυρ στο κέντρο της Αθήνας (vid)
- Στη ΓΑΔΑ μεταφέρεται ο 89χρονος από την Πάτρα – Πώς συνελήφθη
- Ο Τζίμι Κίμελ (ξανά) σε κόντρα με την οικογένεια Τραμπ
- Θεσσαλονίκη: Τι υποστήριξε στους αστυνομικούς η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι
- Κικίλιας: Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση








