Βλαχοδήμος: «Η ΑΕΚ αμύνθηκε πολύ καλά και μας δυσκόλεψε»
Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, απέδωσε τα εύσημα στην αμυντική προσπάθεια της ΑΕΚ και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους κιτρινόμαυρους και τον Μαρίνο Ουζουνίδη
Η Μπενφίκα κατάφερε να επικρατήσει 1-0 της ΑΕΚ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε με καλά λόγια την αμυντική προσήλωση της Ένωσης στην αναμέτρησης, αλλά δήλωσε πανευτυχής για τη νίκη και την πρόκριση στο Europa League. Τέλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στον Δικέφαλο αλλά και τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό, Μαρίνο Ουζουνίδη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς τερματοφύλακα:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όπως και στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά, μας δημιούργησε δυσκολίες. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια στην ΑΕΚ και τον κόουτς Μαρίνο. Χαίρομαι που έπαιξα αντιμέτωπος με δύο ελληνικές ομάδες φέτος.
«Η ΑΕΚ αμύνθηκε πολύ καλά και εμείς είχαμε πρόβλημα στο να βρούμε χώρους για να επιτεθούμε. Στο τέλος το 1-0 ήταν μια ευχάριστη κατάληξη στο ματς και χαίρομαι που κερδίσαμε με αυτή τη στημένη φάση. Τώρα περιμένουμε τον αντίπαλό μας για να δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε στο Europa League. Θα πάμε παιχνίδι με παιχνίδι στη διοργάνωση».
- Η επίσκεψη του Τραμπ στο Πεκίνο προγραμματίστηκε τελικά για τις 14 και 15 Μαΐου
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου

