
Την Παρασκευή η καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ
Οι αποζημιώσεις αφορούν 64.325 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους και το συνολικό ποσό θα ανέρθει στα 16.950.613,01 ευρώ
Αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί στους δικαιούχους το υπόλοιπο 10% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για ζημιές του 2017 και το 100% αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου, από τον ΕΛΓΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την περασμένη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου.
Οι αποζημιώσεις αφορούν 64.325 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους και το συνολικό ποσό θα ανέρθει στα 16.950.613,01 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των πληρωμών θα κατευθύνει στον νομό Πέλλας και θα ανέρχεται σε 3.388.076,06 ευρώ, ενώ στον νομό Λάρισας θα δοθούν 1.721.756,89 ευρώ και στον νομό Ηλείας 1.468.469,08 ευρώ.
- Λίβερπουλ – Φούλαμ 2-0: «Κλείδωσαν» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο οι «κόκκινοι»
- Λονδίνο: Τουλάχιστον 212 συλλήψεις σε διαδήλωση υπέρ της Palestine Action
- Σαν Πάουλι – Μπάγερν Μονάχου 0-5: Παράσταση για ένα ρόλο
- Δεν κάνει βήμα πίσω ο Νετανιάχου – «Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πολεμά το Ιράν»
- Θεσσαλονίκη: Ως ανθρωποκτονία ερευνάται ο θάνατος άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε στην Ευκαρπία
- Πακιστάν: «Βαριέμαι μέχρι θανάτου» – Οι δημοσιογράφοι περιμένουν άπρακτοι μια είδηση για τις συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ