Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στη Ζάκυνθο μετέβη ο Κουβέλης

Στη Ζάκυνθο μετέβη ο Κουβέλης

Στο νησί για να δει τα προβλήματα από τους σεισμούς ο υπουργός Ναυτιλίας

Στην Ζάκυνθο βρίσκεται από χθες το βράδυ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ώστε να ελέγξει και ο ίδιος τις ζημιές που υπέστη ο τραπεζοειδής του λιμανιού από τον μεγάλο σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που «χτύπησε» το νησί στις 26 Οκτωβρίου.

Τον κ. Κουβέλη στη Ζάκυνθο, συνοδεύουν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του νησιού Σταύρος Κοντονής, και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης.

Στις 10 το πρωί, ο κ. Κουβέλης συμμετείχε σε σύσκεψη στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, όπου ενημερώθηκε από τον λιμενάρχη Ζακύνθου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Αθανάσιο Σιούτη, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι του νησιού.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς του νησιού.

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο