Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδονησία: «Αγώνας δρόμου» για να βρεθούν τα μαύρα κουτιά

Ινδονησία: «Αγώνας δρόμου» για να βρεθούν τα μαύρα κουτιά

Οι διασώστες συνεχίζουν να ανασύρουν από τη θάλασσα σορούς και προσωπικά αντικείμενα επιβατών της μοιραίας πτήσης, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό της ατράκτου

Δραματικές σκηνές εξελίσσονται στη Τζακάρτα της Ινδονησίας όπου τα σωστικά συνεργεία επιχειρούν μετά τη συντριβή και βύθιση του Boeing 737 της εταιρείας Lion Air.

Οι διασώστες συνεχίζουν να ανασύρουν από τη θάλασσα σορούς και προσωπικά αντικείμενα επιβατών της μοιραίας πτήσης, ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό της ατράκτου.

Οι Αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να ανακτήσουν το συντομότερο τα «μαύρα» κουτιά, που είναι απολύτως απαραίτητα για να εξιχνιαστεί το γιατί ένα ολοκαίνουργιο, προηγμένο αεροσκάφος, έπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του.

«Ελπίζουμε ότι σήμερα το πρωί θα καταφέρουμε να βρούμε (…) την άτρακτο», ή το κύριο μέρος των συντριμμιών, εξήγησε ο Σεργιάντο Τιαχιόνο, επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας ασφάλειας των μεταφορών της Ινδονησίας, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Πρόσθεσε ότι ακόμα ένα υποβρύχιο ακουστικό μέσο αναπτύχθηκε στην περιοχή στην προσπάθεια για να βρεθεί το κύριο τμήμα του αεροπλάνου.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024