Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Leicester: Νεκρός ο πρόεδρος της ομάδας, από συντριβή ελικοπτέρου

Leicester: Νεκρός ο πρόεδρος της ομάδας, από συντριβή ελικοπτέρου

Σύμφωνα με το BBC

Nεκρός φέρεται να είναι ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha, από τη συντριβή του ελικοπτέρου κοντά στο γήπεδο του συλλόγου σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του βρετανικού δικτύου BBC που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter, αναφέρει ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ Vichai Srivaddhanaprabha, ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη κοντά στο γήπεδο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος:

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ»

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για σπέκουλα από όσους αναφέρονται σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα. Επίσης λέει ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του ιδιοκτήτη της Λέστερ είναι τώρα στην Ταϊλάνδη όπου τώρα είναι νύχτα -υπονοώντας ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένοι από τους παίκτες της Λέστερ όπως ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γουίλφρεντ Ντιντί εκδήλωσαν τη θλίψη τους για το δυστύχημα στα προφίλ τους στα social media.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024