Ουζουνίδης: Δεν θα μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας

Στην νίκη στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα και στην αφαίρεση των τριών βαθμών στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Την νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης και το γεγονός αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου σχολίασε ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο -3 που έχει δεχθεί η ομάδα του τονίζοντας ότι δεν θέλει να μπει να μπει στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας.

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για:

Το ματς με τον Απόλλωνα και αν οι παίκτες σκεφτόταν την Μπάγερν: « Δεν ήταν πρόβλημα το ματς της Τρίτης με την Μπάγερν. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή σε οργάνωση ομάδα. Δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια ο σημερινός Απόλλων. Ήταν πολύ καλός αμυντικά. Κάναμε πολλά λάθη κι μείς στον άξονα. Δεν είχαμε την απαραίτητη κίνηση στον χώρο. Το σκορ θα άνοιγε είτε από στημένη φάση, είτε από προσωπική ενέργεια, όπως και έγινε με την ενέργεια του Μάνταλου. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε το παιχνίδι και έπρεπε να βάλουμε δεύτερο γκολ από πιο νωρίς. Μας έδωσε ενέργεια και ο Κλωναρίδης με την είσοδό του και βρήκαμε τελικά βρήκαμε το γκολ».

Για την αφαίρεση των τριών βαθμών: «το να μας αφαιρεθούν βαθμοί από ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά δεν το βλέπω θετικά. Όμως, δεν θέλω να το σχολιάσω και να μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας. Τα κοιτάει η διοίκηση αυτά τα θέματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη

Η κοινοβουλευτική συντάκτρια, Αντιγόνη Πανέλλη πέθανε σε ηλικία 57 ετών - Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν σύσσωμα όλα τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σύνταξη

Γυμνές φωτογραφίες γυναικών, εγχειρίδια για σεξουαλικές σκλάβες, πορνοπεριοδικά: Μέσα στις μυστικές αποθήκες του Τζέφρι Έπσταϊν

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την εφημερίδα The Telegraph να αποκαλύπτει ότι διατηρούσε κρυφές αποθήκες σε όλες τις ΗΠΑ.

Φροίξος Φυντανίδης
Φροίξος Φυντανίδης

Ιστορική απόφαση: Ένοχοι Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιος και Λαβράνος στη δίκη για τις υποκλοπές

Ο πρόεδρος της έδρας αποφάσισε την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων της δίκης για τις υποκλοπές, σε μια ιστορική στιγμή για το δημοκρατικό πολίτευμα

Upd: 26.02.2026, 10:37
Πάνος Τσίκαλας
Πάνος Τσίκαλας

Όχι και τόσο… Special: Ο Μουρίνιο έχει να νικήσει σε νοκ-άουτ μια ντουζίνα χρόνια (pic)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και είναι ένας εν ενεργεία θρύλος των πάγκων, ωστόσο το Champions League δεν χαρίζεται σε κανέναν και ο Πορτογάλος το βιώνει...

Άκης Στρατόπουλος
Άκης Στρατόπουλος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007