Έρευνα για κακούργημα διέταξε ο Εισαγγελέας για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ
Το ερευνώμενο αδίκημα αφορά το κακούργημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας
Το ερευνώμενο αδίκημα στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης για τη διαρροή πληροφοριών σχετικά με τη διάθεση των μυστικών κονδυλίων αφορά το κακούργημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας.
Ο κ. Ιωαννίδης διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας η οποία ανατέθηκε στην Κρατική Ασφάλεια με σκοπό να εξακριβωθεί το ενδεχόμενο διάπραξης αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως το κακούργημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, που αφορούν την διαρροή των πληροφοριών.
Υπενθυμίζεται ότι η εντολή δόθηκε μετά τη δημοσιoποίηση στον ηλεκτρονικό Τύπο πληροφοριών που περιέχονταν σε σφραγισμένο φάκελος που μετέφερε ο διπλωματικός υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών και ανοίχθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας
- The Expla-in Project: Τι σχέση μπορεί να έχουν τα κρακεράκια με τις υποκλοπές;
- Footix: «Ο Παναθηναϊκός κινείται για μόνιμη απόκτηση του Λαφόν»
- Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΑ: Οι δημοσιογράφοι τιμούν τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου






