Κεγκέρογλου: Πρώτος στον ΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του Ακη
«Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια».
«Ο κ. Τσίπρας έχει υιοθετήσει ό,τι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές και πρόσωπα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο twitter το βράδυ της Κυριακής ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.
Αναφερόμενος στην εσωκομματική ψηφοφορία για την εκλογή Πολιτικής Γραμματείας στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη του Αντώνη Κοτσακά στην πρώτη θέση με 62 ψήφους, ο κ. Κεγκέρογλου έγραψε:
«Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση».
Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση.
Πρώτος σε ψήφους για την εκλογή Πολιτ. Γραμματείας τουΣΥΡΙΖΑ ο υπαρχηγός του τζοχατζό!!Ο κΤσίπρας έχει υιοθετήσει ότι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές & πρόσωπα. Πολλοί νοιώθουμε δικαιωμένοι που τους αντιπαλεύαμε για χρόνια & βέβαια που τους αποβάλλαμε έστω με καθυστέρηση.
— Βασίλης Κεγκέρογλου (@BKegeroglou) 14 Οκτωβρίου 2018
Ο κ. Κοτσακάς ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου στις εσωκομματικές εκλογές του 1996, ενάντια στον Κώστα Σημίτη.
- Μπαρτσελόνα: Με ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Αυξήθηκαν τα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης και κεταμίνης σύμφωνα με έρευνα στα λύματα της Ευρώπης
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ





