Ιταλία : Βαρεθήκαμε τους προπηλακισμούς από Βρυξέλλες και Παρίσι
Κίνημα Πέντε Αστέρων και Λέγκα επιτέθηκαν στον Πιερ Μοσκοβισί για τις δηλώσεις του κατά της ιταλικής κυβέρνησης.
Στις δηλώσεις του ευρωπαίου επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, σύμφωνα με τον οποίο η ιταλική κυβέρνηση είναι σαφώς ξενοφοβική και ευρωσκεπτικιστική, απάντησαν τόσο το κίνημα Πέντε Αστέρων, όσο και της Λέγκα.
«Ο Μοσκοβισί έχει ειδικευτεί στο να προσβάλει τους Ιταλούς. Πρώτα με τις άτοπες και ανεύθυνες δηλώσεις των περασμένων ημερών, που συνέβαλαν στον εκνευρισμό των αγορών.
Και στη συνέχεια, με τον προπηλακισμό του κοινοβουλίου και του 60% και πλέον των Ιταλών, το οποίο στηρίζει τη δράση της κυβέρνησής μας», τονίζει το κίνημα Πέντε Αστέρων.
Παράλληλα, ο αρχηγός της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, προσθέτει ότι «ο Μοσκοβισί μιλά χωρίς να υπάρχει αντικείμενο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρατσισμός ή ξενοφοβία στην Ιταλία, αλλά, επιτέλους, μια κυβέρνηση των πολιτών που μπλόκαρε τους δουλεμπόρους και έκλεισε τα λιμάνια στους παράνομους μετανάστες».
«Εχουμε βαρεθεί τους προπηλακισμούς που προέρχονται από τις Βρυξέλλες και το Παρίσι», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της Λέγκα.
- Μπορεί ένα χριστουγεννιάτικο κομμάτι να μας οδηγήσει στην υπερκατανάλωση; Το φαινόμενο Mariah Carey
- Γιατί οι ευρωπαϊκές φαρμακοβιομηχανίες πουλάνε περισσότερο στις… ΗΠΑ
- Σε ασφυκτικό κλοιό το Μαξίμου – Τέσσερα ανοιχτά μέτωπα ρίχνουν τις κυβερνητικές προσπάθειες αλλαγής ατζέντας στο κενό
- Στρατιωτικό πραξικόπημα στη Γαλλία… σκάρωσε η τεχνητή νοημοσύνη
- Επιδόματα: Πώς διαμορφώνονται μετά τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις
- Η Ρώμη χρειάστηκε 20 χρόνια για να μετατρέψει δύο σταθμούς του μετρό σε μίνι μουσεία – Άξιζε τον κόπο






