Γιοχάνες Χαν: Να σεβαστούν όλοι την απόφαση του δημοψηφίσματος
«Με την πολύ σημαντική θετική ψήφο, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Διεύρυνσης
Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη θετική ψήφο στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ ο Ευρωπαίος Επίτροπος Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν, χωρίς ουδεμία αναφορά στο μεγάλο ποσοστό αποχής από τις κάλπες.
Παράλληλα, έκανε λόγο για «ευρεία υποστήριξη» της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ στρεφόμενος προς την αντιπολίτευση την κάλεσε να σεβαστεί το αποτέλεσμα προς το συμφέρον της χώρας.
Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Χαν δήλωσε πως «συγχαίρω τους πολίτες που ψήφισαν στο σημερινό συμβουλευτικό δημοψήφισμα και αξιοποίησαν τις δημοκρατικές τους ελευθερίες. Με την πολύ σημαντική θετική ψήφο, υπάρχει ευρεία υποστήριξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών».
«Τώρα, περιμένω από όλους τους πολιτικούς ηγέτες να σεβαστούν αυτή την απόφαση και να την προωθήσουν με ύψιστη υπευθυνότητα και ενότητα προς το συμφέρον της χώρας» πρόσθεσε.
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου

