Παναθηναϊκός : Χάνει και τον Αστέρα Τρίπολης ο Κάτσε
Μετά από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Έργκους Κάτσε τέθηκε εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό και για την αντίστοιχη με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο (06/10, 20:30).
Ο Εργκούς Κάτσε είχε αποχωρήσει τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague και την περασμένη εβδομάδα δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και πήρε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα ματς.
Αρχικά είχε εκτιμηθεί από το Πράσινο ιατρικό επιτελείο πως ο Αλβανός μέσος θα προλάβαινε το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το προσεχές Σάββατο (06/10, 20:30), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι ενοχλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται και οι νεότερες εξετάσεις έδειξαν οίδημα, με συνέπεια ο Γιώργος Δώνης να μην τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους Αρκάδες. Εξυπακούεται ότι ο 25χρονος θα χάσει και το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό την Τρίτη (02/10, 17:30).
Ο Κάτσε έχει καταγράψει 114 λεπτά στη φετινή Superleague, αγωνιζόμενος ως βασικός μόνο απέναντι στη Λάρισα στο AEL FC Arena, στη νίκη του Τριφυλλιού με 1-3.
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 7η συνεχόμενη νίκη στη Super League
- Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 101-116: Νέα εντός έδρας ήττα από τα «Ελάφια»
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442