Στο στόχαστρο της Σίτι ο Ραμπιό
Η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει στην απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό τον Γενάρη με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνάει τα 40 εκατ. ευρώ
Η Μάντσεστερ Σίτι κινείται για την απόκτηση του Αντριάν Ραμπιό. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αγγλίας παράγοντας της πρωταθλήτριας θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στο Παρίσι για να συζητήσει με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν την απόκτηση του διεθνή μέσου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019 και αρνήθηκε να το ανανεώσει.
Ο Ραμπιό έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει από την Παρί και νιώθει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα. Το κόστος της μεταγραφής τον Ιανουάριο, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, αναμένεται να ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ. Για τον Ραμπιό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Μπαρτσελόνα.
- Αστυνομική επιχείρηση στον Βοτανικό για τους παράνομους σκουπιδότοπους – Πέντε συλλήψεις
- NBA: Και το Ορλάντο στο… κυνήγι του Αντετοκούνμπο (pic)
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης όρκισε 30 νέους δημοτικούς αστυνομικούς
- Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προειδοποιεί για πραγματικό κίνδυνο ανθρωπιστικής καταστροφής στον Λίβανο
- Νέο βίντεο από πλοίο που τυλίχτηκε στις φλόγες στα Στενά του Ορμούζ μετά από επίθεση
- Καίσαρ Αλεξόπουλος: Αυστηρός αλλά και δίκαιος

