Επίσημο: Το VAR στο Champions League της νέας σεζόν
Επίσημη ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA
Με την τεχνολογία VAR θα ξεκινήσει η νέα σεζόν του Champions League.
Όπως ανακοίνωσε επισήμως η UEFA η τεχνολογία του VAR θα ενταχθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για τις σεζόν 2019-20, ενώ από το 2020-21 θα ενταχθεί και στο Europa League.
Ακόμα το ΕURO του 2020 θα φιλοξενήσει τη νέα τεχνολογία, ακριβώς όπως έγινε και στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Το πιο πιθανό «ντεμπούτο» θα πραγματοποιηθεί είτε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ (14/8), είτε στον γύρο των πλέι οφ του Champions League της επόμενης σεζόν.
«Είμαστε πεπεισμένοι, πως η χρήση του VAR από τον Αύγουστο του 2019, θα μας δώσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα σταθερό σύστημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντρ Τσεφερίν.
- Συμφέρει τώρα η αγορά πετρελαίου θέρμανσης;
- Συλλογή 61 έργων του Ανρί Ματίς δωρίστηκε σε μουσείο του Παρισιού – Πρωταγωνίστρια η κόρη του, Μαργκερίτ
- Μπενίτεθ: «Δεν μου αρέσει η νέα φόρμουλα του Μουντιάλ – Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά παιχνίδια»
- ΣΥΡΙΖΑ: Μετά από 6 χρόνια διάλυσης του κράτους δικαίου, ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εμφανιστεί ως θεσμικός
- Σε Live Streaming η συνέντευξη Τύπου του Betsson Super Cup
- Ολυμπιακός: Περισσότερα από 6.000 εισιτήρια για το Betsson Super Cup βρήκαν κάτοχο


