Σε αντίθεση με τις αρχικές προβλέψεις ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί εν τέλει στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» την ΑΕΚ, έχοντας τη βοήθεια του κόσμου του, στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ (13/10).
Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με ποινή μίας αγωνιστικής από την αθλητική Εισαγγελέα της ΕΟΠΕ, με αφορμή τα επεισόδια έγιναν μεταξύ οπαδών των Eρυθρολεύκων και του Παναθηναϊκού, σε αρκετά μεγάλη απόσταση (1,5 χlμ μακριά) από το γήπεδο του Εσπέρου στην Καλλιθέα, όπου διεξάγονταν η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Εθνικός για το Κύπελλο.
Οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στον ΑΣΕΑΔ και τελικά δικαιώθηκαν με τη σημερινή δικαστική απόφαση. Ήταν εκτός λογικής η σύνδεση των επεισοδίων που έγιναν 1,5 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο, με την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού που τιμωρήθηκε με την ίδια ποινή.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Εάν στην καλλιτεχνική κολύμβηση χωρούσαν οι ποδοσφαιρικοί όροι τότε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος έκανε μεταγραφή αεροδρομίου με την επιστροφή των τρίδυμων αδερφών Αλεξανδρή.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν, τονίζοντας ότι μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη μόλις 700 μέτρα από το σπίτι του.
Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν, καθώς δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα για το Ασιατικό Κύπελλο.