Ξεκινά η δίκη για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
Οι δράστες κατηγορούνται για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενώ το κατηγορητήριο περιλαμβάνει και αδικήματα για ληστεία παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας αναμένεται να καθίσουν σήμερα Τετάρτη οι πέντε αλλοδαποί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Το έγκλημα είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017 μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού. Οι δράστες κατηγορούνται για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενώ το κατηγορητήριο περιλαμβάνει και αδικήματα για ληστεία παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ενδέχεται να αναβληθεί ή να διακοπεί για άλλη ημέρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι δεν έχουν συνηγόρους υπεράσπισης και θα πρέπει να διορίσει το δικαστήριο.
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Στοπ στα φορτηγά

