Ο Άρης πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 2-0 και ο προπονητής των κίτρινων, Πάκο Ερέρα μίλησε μετά το τέλος του ματς για την επικράτηση της ομάδας του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα
«Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια και στον προπονητή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μας δυσκόλεψαν, έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι ήταν. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε».
Για τα προβλήματα που ανέφερε ο ίδιος στο κομμάτι της άμυνας υποστήριξε: «Εμείς δουλεύουμε όλες τις βδομάδες στην άμυνά μας και πάντα προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και μελετάμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή βδομάδα, τα πόδια ήταν βαριά, δουλέψαμε σκληρά, γι’ αυτό και η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια όσο περιμέναμε».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Μπύρες, ναρκωτικά, γυναίκες και... πολύ μπάσκετ ήταν όσα περιελάμβανε η ζωή του θρυλικού Αμερικανού μπασκετμπολίστα, Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος άφησε το σημάδι του στη χώρα μας και «έφυγε» σαν σήμερα το 2015 προδομένος από την καρδιά του…
Το Football Meets Data ανέλυσε τα δεδομένα στο Conference League και τις πιθανότητες των ομάδων που έχουν απομείνει για κατάκτηση του τροπαίου - Που βρίσκεται η ΑΕΚ ανάμεσά τους.
Ο Κέβιν Πάντερ έδωσε συνέντευξη στο «Mozzartsport» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Ελλάδα, την αμφισβήτηση που δέχθηκε, αλλά και την πορεία που τον οδήγησε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.