Η φωτοβολίδα κόστισε στον ΠΑΟΚ 20.750 ευρώ
Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τη φωτοβολίδα στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο
Πρόστιμο 20.750 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φωτοβολίδα που έριξε οπαδός της ομάδας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη τη 2η αγωνιστική της Super League.
Σε εκείνο το σημείο είχε διακοπεί το παιχνίδι για να γίνουν συστάσεις, ενώ ο Δικέφαλος έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής:
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/18/1770318 από 05/09/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή, είκοσι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (20.750,00) ευρώ».
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
