Ανοίγει ξενοδοχείο στο Παρίσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχτισε νέο ξενοδοχείο στο Παρίσι το οποίο είναι το έκτο που ανήκει στον Πορτογάλο επιθετικό.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε το Παρίσι για να χτίσει το έκτο ξενοδοχείο της μάρκας CR7, του οποίου τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το 2021. Αυτό ανακοινώθηκε από τον όμιλο ξενοδοχείων Pestana χθες στη Λισαβόνα, με τον οποίο ο διάσημος Πορτογάλος συνεργάζεται σε αυτό το έργο.
«Το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο 210 δωματίων θα είναι το μεγαλύτερο στο δίκτυο CR7», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Pestana Group, ο οποίος πρόσθεσε: «Αντιπροσωπεύει μια επένδυση 60 εκατομμυρίων ευρώ και θα βρίσκεται στο Παρίσι, μεταξύ του Σταθμό Austerlitz και το σιδηροδρομικό σταθμό Gare de Lyon».
Όσον αφορά τα άλλα ξενοδοχεία της αλυσίδας «CR7», οι επενδύσεις γίνονται 50-50 μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Pestana, η οποία στη συνέχεια αναλαμβάνει τη διαχείρισή τους.
«Είναι απολύτως λογικό το σήμα Pestana CR7 να κινηθεί στο Παρίσι, μία από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο», δήλωσε ο επιθετικός της Γιουβέντους.
Ο διάσημος Πορτογάλος εγκαινίασε το 2016 τα πρώτα του ξενοδοχεία στη Λισαβόνα και τη Φουντσάλ, την γενέθλια πόλη του και πρωτεύουσα του νησιού της Μαδέρας. Μέχρι το 2020, θα ανοίξει άλλα τρία ξενοδοχεία στη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και το Μαρακές.
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει πρόοδος στο εδαφικό ζήτημα στις συνομιλίες – 10.000 Βορειοκορεάτες βρίσκονται στο μέτωπο
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου


