Η ΑΕΚ ξεκίνησε… ιδανικά το νέο πρωτάθλημα, ως Πρωταθλήτρια. Μετά τα τρία πετυχημένα ευρωπαϊκά ματς στο Champions League, χθες βράδυ κέρδισε με καλή εμφάνιση τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και την Τρίτη (22:00) αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Αθήνα για την ρεβάνς του 1-2 της Βουδαπέστης. Αν τα καταφέρει και τώρα, θα περάσει στους ομίλους του Champions League μετά την σεζόν 2006/07. Μια επιτυχία σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και στο πρεστίζ του κλαμπ.
Όπως εξήγησε ο διοικητής το Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Σπύρος Δερδεμεζής, η κατάσταση του Μάριου Οικονόμο παραμένει κρίσιμη και πως οι γιατροί αναμένουν την ανταπόκριση του οργανισμού του, εκφράζοντας την ελπίδα.
Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, επειδή ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του διαχειρίστηκαν σωστά και την παραμικρή λεπτομέρεια του Final Four 2026.