Χουλτ : Το 110% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας
Το μήνυμα του 28χρονου άσου της ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος
Ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα κάνει απόψε η ΑΕΚ, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στις 21:30 να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο τη νίκη.
Ο Νίκλας Χουλτ με μήνυμά του στα social media αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρει η Ενωση να πετύχει τους στόχους της.
«Σήμερα ξεκινάει! Θα δώσουμε το 110% των δυνάμεών μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί μέσα στην σεζόν, είμαστε πρωταθλητές! Ας το ευχαριστηθούμε όλοι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο 28χρονος της ΑΕΚ.
- Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Πρώτες βοήθειες σε μία γυναίκα
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Για «έκρηξη» βίας μιλά ο καγκελάριος Μερτς, επιρρίπτοντας ευθύνες στους μετανάστες
- ΕΙΝΑΠ: Έκδηλη η ανησυχία για την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής
- Λίλι Άλεν: Από τα ράφια των δισκοπωλείων στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός στο Άγιον Όρος – «Θέλει προσοχή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» – Τι λένε οι σεισμολόγοι


