Πέλκας : «Να πεθάνουμε στην Τούμπα για την πρόκριση»
Ο Δημήτρης Πέλκας με αφορμή την ισοπαλία στο Ντα Λουζ και τον επαναληπτικό της Τούμπας υποστήριξε πως όλοι πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για την πρόκριση
Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα του PAOK tv για το θετικό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα, αλλά και για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας.
Αρχικά ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είπε τα εξής: «Περιμέναμε την πίεση της Μπενφίκα και έγινε σε κάποια διαστήματα του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το όποιο δεν θέλω να σχολιάσω. Ευτυχώς η ομάδα κατάφερε να αντιδράσει και να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το Ντα Λουζ».
Όσον αφορά τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα στο γήπεδο της Τούμπας είπε τα εξής: «Τώρα το παιχνίδι θα μεταφερθεί στην Τούμπα. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το μεγάλο τελικό. Θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ομάδας να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League . Να δώσουμε τα πάντα, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί η Μπενφίκα είναι μια πολύ καλή ομάδα θα δούμε τι λάθη έχουμε κάνει για τους διαβάσουμε καλύτερα στον επαναληπτικό της Τούμπας».
- Εξιτήριο πήρε ο κτηνοτρόφος που κατέρρευσε αποχαιρετώντας με δάκρυα τα 450 πρόβατά του
- Η δεύτερη… νεότητα του Λιονέλ Μέσι: Οι εντυπωσιακοί αριθμοί του με την Ίντερ Μαϊάμι
- Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω πάρει την απόφαση από πάρα πολύ νωρίς να μην με ενδιαφέρει η σκέψη της πρώτης ρυτίδας»
- Στο μπλόκο στον Ε-65 στην Καρδίτσα ο Κουτσούμπας – «Στηρίζουμε τον αγώνα σας, χωρίς ναι μεν αλλά, χωρίς αστερίσκους»
- Netflix: Ποια είναι η Warner που εξαγόρασε ο γίγαντας του streaming – Η ιστορία του φημισμένου στούντιο
- LIVE: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
