Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Γκιγιέρμε Ντος Σάντος Τόρες.
Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, έφτασε χτες, Πέμπτη, στην Αθήνα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.
Μάλιστα αποκτήθηκε με μεταγραφή και όχι με την μορφή του δανεισμού.
«Γκιγιέρμε καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / welcome to Olympiacos», αναφέρει ο σύλλογος στο twitter.
Ο Γκιγιέρμε γεννήθηκε το 1991, ξεκίνησε από την Πορτουγκέζα, συνέχισε στην Κορίνθιανς, το 2014 πήγε στην Ουντινέζε και από το 2016 αγωνίζεται ως βασικό στέλεχος στην Ντεπορτίβο.
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού Αχμέντ Χασάν Κούκα, ο οποίος επίσης βρίσκεται γι’ αυτό τον λόγο στην Αθήνα, ενώ τις επόμενες ώρες μπορεί να υπάρξει και μια αποχώρηση, καθώς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι έτοιμος να μετεγγραφεί στην τουρκική Ρίζεσπορ.
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτές είναι οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Μπέτις (19/3, 22:00) στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.