Φιλοπάππου: Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη του 25χρονου
Τρία άτομα τους λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση 25χρονου ο οποίος έπεσε από τα βράχια του Φιλοπάππου και σκοτώθηκε χθες αργά το βράδυ μετά από απόπειρα ληστείας , σύμφωνα με την κατάθεση φίλης του.
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 25χρονος ήταν στο Λόφο του Φιλοπάππου μαζί με 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς η κοπέλα, τρεις άγνωστοι τους πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού τους λήστεψαν. Ο 25χρονος όμως φιλονίκησε μαζί τους και ξαφνικά έπεσε από τα βράχια από ύψος 20 μέτρων με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Δεν έχει διευκρινιστεί γλίστρησε κατά τη στιγμή του καβγά ή τον έσπρωξαν στον γκρεμό. Η αστυνομία μετά το τραγικό συμβάν έκανε 8 προσαγωγές αλλοδαπών από την περιοχή οι οποίοι κρατούνται για διοικητική απέλαση καθώς δεν είχαν νομιμοποιητικά έγγραφα, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους σχετικά με την υπόθεση του θανάτου του 25χρονου.
Η αστυνομία προκειμένου να διευκρινίσει τις συνθήκες του θανάτου του 25χρονου περιμένει την κατάθεση της 23χρονης φίλης του η οποία από χθες το βράδυ είναι σε κατάσταση σοκ.
- «Το ‘θα σε απολύσω’ έρχεται από άλλες εποχές»: Καταγγελία γιατρού του Κρατικού Νίκαιας για τον Άδωνι Γεωργιάδη
- Συνταγή: Λαγάνα
- Ουκρανία: Η ειρηνευτική συμφωνία πρέπει να συνοδεύεται από ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας – Κοινό ανακοινωθέν πέντε Ευρωπαίων ΥΠΑΜ
- Γκολάρες και ρεκόρ: To τρομερό ντεμπούτο του Ανδρέα Τεττέη στον Παναθηναϊκό (vids, pics)
- Γιγάντιο αερόπλοιο που παράγει αιολική ενέργεια δοκιμάστηκε στην Κίνα
- ΗΠΑ: Στη Μεσόγειο το αεροπλανοφόρο Τζέραλντ Φορντ – Ενισχύεται η αμερικανική παρουσία λόγω Ιράν


