Αβέβαιο το μέλλον του Αλντερβέιρελντ στην Τότεναμ
Ερωτηματικά γύρω από την παραμονή του Βέλγου αμυντικού στο Λονδίνο
Αφήνοντας αιχμές κατά του Μαουρίσιο Ποσετίνο, ο Τόμπι Αλντερβέιρελντ μίλησε για την πορεία του στα γήπεδα της Ρωσίας αλλά και το μέλλον του.
O 29χρονος αμυντικός εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από τη μεταχείριση που έλαβε από τον προπονητή του στην Τότεναμ Μαουρίσιο Ποκετίνο, για τις μόλις 15 συμμετοχές του την περασμένη σεζόν με τους «πετεινούς».
Ένας σοβαρός μυϊκός τραυματισμός του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του νεοαποκτηθέντα Ντάβινσον Σάντσες ήταν οι κύριοι λόγοι για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Αλντερβέιρελντ.
Όπως ανέφερε και ο ίδιος «το Μουντιάλ της Ρωσίας ήταν ο ιδανικός τρόπος να υπενθυμίσει την αξία του» και να αποδείξει πως έπρεπε να αγωνίζεται περισσότερο στην Τότεναμ.
Παράλληλα άφησε ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στο Γουέμπλεϊ, δεδομένου ότι πολλά κορυφαία κλαμπ ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του.
Υπενθυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καραδοκεί, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει υψηλή εκτίμηση στον Βέλγο αμυντικό.
- Σουηδία: Ένας 12χρονος φέρεται να πήγε σε άλλη πόλη για να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου – Σκότωσε έναν 21χρονο
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 2 Ιανουαρίου
- Τρεις αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Ισπανία
- Η «εντολή» της Μπαρτσελόνα στον Λεβαντόφσκι – «Σταμάτα να βάζεις γκολ…»
- ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητική αφωνία για τον δήμαρχο Φλώρινας – Η λογοκρισία και η πατριδοκαπηλία, καταφύγιο των ανιστόρητων και των υποκριτών
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)


