Διπλή προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ τη Δευτέρα
Στην απόκτηση του Θεοδόση Μαχαίρα από τον Πανιώνιο προχώρησε η Ένωση
Διπλή προπόνηση περιελάμβανε τη Δευτέρα το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας.
Οι παίκτες της Ένωσης προπονήθηκαν το πρωί και το απόγευμα, ενώ διπλές προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί και για τις επόμενες ημέρες, μέχρι το δεύτερο φιλικό που θα δώσει η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.
Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις με μπάλα και ολοκληρώθηκε με σπριντ, ενώ μιάμιση ώρα κράτησε η απογευματινή προπόνηση.
Εν τω μεταξύ, σε μια κίνηση για το μέλλον προχώρησε η ΑΕΚ, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον 18χρονο επιθετικό Θεοδόση Μαχαίρα.
Πρόκειται για διεθνή παίκτη με την Εθνική Κ-19 που, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στην Κ-20 του Πανιωνίου. Θα ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της «Ένωσης» με προοπτική να στελεχώσει στο μέλλον την πρώτη ομάδα.
- Ιωάννινα Half Marathon: Ένα Σαββατοκύριακο που τα έχει όλα
- «Ο Μαραντόνα πέθανε μόνος, σαν σκυλί» – Το μεγάλο… παράπονο του Μπατιστούτα
- ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα η αναιμική αύξηση του κατώτατου μισθού μπροστά στην ακρίβεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι
- Βουλιαγμένη: Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 34χρονου δύτη που έχασε τη ζωή του στο Πηγάδι του Διαβόλου
- Εγκληματική ομάδα είχε λεία άνω των 500.000 ευρώ από κλοπές στην Αττική – Τρεις συλλήψεις
- Σε τροχιά υλοποίησης το έργο θωράκισης της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο

