Ανακαλύψαμε το έργο της εικονογράφου Jill Senft με έδρα το Βερολίνο. Απόφοιτος της Visual Communication από το Kunsthochschule Berlin Weißensee το περασμένο καλοκαίρι, εργάζεται πλέον ως  ελεύθερος επαγγελματίας, κυρίως σε έντυπα ενημέρωσης, αλλά αγαπά να ζωγραφίζει σε μεγάλο καμβά για διασκέδαση και να επικεντρώνεται ταυτόχρονα σε μικρά έργα, όπως ένα πρόσφατο παράδειγμα – «Treemendous» ένα εικονογραφημένο λεύκωμα  για τα δέντρα και τα λουλούδια.

Το βιβλίο, γεμάτο από λουλούδια και δέντρα και ευχάριστα λαμπερή παλέτα χρωμάτων, αναδεικνύει τα «Bigotree» και «Treeathlon» μεταξύ των πολλών παιγνιδιών της, με την Jill να συνθέτει νέα ονόματα για τα αγαπημένα της δέντρα.

«Εκτός από τα εξωτερικά και τα προφανή πράγματα, αναρωτιόμουν τι άλλο κάνουν για εμάς ή εμείς μαζί τους. Έτσι ξεκίνησε η διασκέδαση, πήρα και πάλι το κίνητρο για το θέμα και άρχισα να ζωγραφίζω όλα αυτά τα δέντρα που βρίσκω πραγματικά συναρπαστικά και τα ονόμασα διαφορετικά. Δημιούργησα νέα είδη δέντρων όπως το Dioptree, το Treeathlon και Treeceps. »

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο