Σε δύο γεωτρήσεις τον χρόνο στοχεύουν οι Τούρκοι
«Περιμένουμε νέες κατακτήσεις στη θάλασσα» δήλωσε ο τούρκος υφυπουργός Eνέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, μιλώντας για το νέο πλωτό γεωτρύπανο της γείτονος
«Βγήκαμε στις θάλασσες πια, του δώσαμε το όνομα «Πορθητής» και περιμένουμε νέες κατακτήσεις στη θάλασσα» δήλωσε ο τούρκος υφυπουργός Eνέργειας, Φατίχ Ντονμέζ, μιλώντας για το νέο πλωτό γεωτρύπανο της γείτονος.
Σε δηλώσεις του για τα ενεργειακά προγράμματα της Τουρκίας, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Ντονμέζ εξέφρασε την ελπίδα του για την πρώτη γεώτρηση στη Μεσόγειο.
«Μέχρι σήμερα έχουμε εξετάσει όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας από τις σεισμικές έρευνες. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την πρώτη μας γεώτρηση στο μέρος που φαίνεται πιο πρόσφορο» σημείωσε.
Πρόσθεσε, δε, ότι «θα την πραγματοποιήσουμε με το δικό μας πλοίο μας και με το δικό μας προσωπικό κατά μεγάλο ποσοστό. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε δύο γεωτρήσεις το χρόνo».
- Σπανούλης για τα προβλήματα της Μονακό: «Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα, αρκετά πια!»
- Σέρρες: Αρνείται ότι βίασε την ηλικιωμένη θεία του ο 56χρονος – Επικαλείται… συναίνεση
- Οι νέες αιχμές Δένδια προς Μαξίμου, το κλίμα στη ΝΔ και οι κρυφές δημοσκοπήσεις που αυξάνουν τους κυβερνητικούς πονοκεφάλους
- Κεραμεικός: «Πάρκαρε» πάνω στις γραμμές του τρένου και έφυγε – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού
- Βιολάντα: Εμποτισμένα με προπάνιο δεκάδες μέτρα εδάφους – Οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν
- Ίμια: Η κρίση του 1996 όταν Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν τον πόλεμο



