Στον πάγκο του Ολυμπιακού για άλλα δύο χρόνια ο Μπενίτεθ
Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Μπενίτεθ
Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος υπέγραψε νέο, διετές, συμβόλαιο με τη διοίκηση του συλλόγου.
Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε πέρυσι το καλοκαίρι τους «ερυθρόλευκους» και τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια, αλλά και του League Cup «Νίκος Σαμαράς», καθώς και στον τελικό του Challenge Cup, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από τη Ραβένα.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον μάνατζερ της ομάδας μας κ. Νίκο Μαντούβαλο για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω την δουλειά μου στον Ολυμπιακό και για τις επόμενες σεζόν.
Η συνεργασία μας ξεκίνησε πολύ καλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν αναφέρομαι μόνο στα αποτελέσματα, αλλά και στην φιλοσοφία και τον κοινό τρόπο αντίληψης.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Η καρδιά μας θα συνεχίσει να χτυπά σε ερυθρόλευκο φόντο!», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Μπενίτεθ.
- Αναχρονισμού συνέχεια από το περιβάλλον Καρυστιανού: Ο δικηγόρος της θέλει μοναρχία και μοιχεία να τεθούν σε… διαβούλευση
- Κατασκευή κατοικιών και άλλων υποδομών κοινωνικού χαρακτήρα θέλει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Betsson: Giveaway Εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson χωρίς την προϋπόθεση κατάθεσης
- Μεγάλη Βρετανία: Ποιος και γιατί ζητά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από τις βρετανικές βάσεις
- Ηθικά Ευδήμια του Αριστοτέλη: Ο Α’ τόμος αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Φερεντσβάρος – Μέσα ο Κάτρης
