Ο Ολυμπιακός δίνει ξανά ζωή στη Μάνδρα
Οι εργασίες αποκατάστασης των καταστροφών από τις πλημμύρες, τις οποίες χρηματοδοτεί η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, αλλάζοντας την όψη της Μάνδρας
Οι φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική άφησαν πίσω τους νεκρούς και τεράστιες καταστροφές, ακόμα και σε βασικές ανθρώπινες ανάγκες.
Από την πρώτη στιγμή, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της δυτικής Αττικής προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει την ανακατασκευή σημαντικών έργων της περιοχής.
Σιγά σιγά πλέον, τα έργα ολοκληρώνονται, με τους πολίτες να «θυμούνται» ξανά την περιοχή τους και τις ζωές τους όπως ήταν πριν το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας.

(Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi)
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)
























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442