Σαλάχ: Έχω φιλοδοξίες για το μέλλον με τη Λίβερπουλ
Ακόμη μια διάκριση απέσπασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Λίβερπουλ τον ανακήρυξαν κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην ομάδα τους
Ακόμη μια διάκριση απέσπασε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Λίβερπουλ τον ανακήρυξαν κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στην ομάδα τους.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός, ο οποίος τον Απρίλιο είχε αναδειχθεί κορυφαίος της χρονιάς από την ένωση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και μετά από τους αθλητικούς συντάκτες της Αγγλίας, ψηφίστηκε από τον κόσμο και τους παίκτες των «κόκκινων», ως ο κορυφαίος της ομάδας του λιμανιού, μετρώντας ήδη 43 γκολ σε 50 αγώνες.
Κορυφαίος νέος παίκτης των πεντάκις πρωταθλητών Ευρώπης ψηφίστηκε ο Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ.
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Σαλάχ ξεκαθάρισε πως και τη νέα σεζόν θα είναι στο «Ανφιλντ»: «Είμαι χαρούμενος στη Λίβερπουλ, όλα είναι πολύ καλά. Έχω φιλοδοξίες για το μέλλον με τη Λίβερπουλ. Κάναμε μια εξαιρετική σεζόν, τώρα είμαστε στον τελικό και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Αλλά είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και να φτάσουμε ψηλά και τη νέα σεζόν», τόνισε σχετικά ο Αιγύπτιος στρα.
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου
- Ματσούκας μέσα, Τσιμεντερίδης έξω: Βγαίνουν στη σέντρα για δύο μέτρα και δύο σταθμά στη διαιτησία
- ΣΥΡΙΖΑ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή «Κυριάκος Μητσοτάκης»



