Απομάκρυνση διοικήτριας νοσοκομείου «φάντασμα» ζητούν οι εργαζόμενοι
Οι εργαζόμενοι στο ΓΝ Πατρών ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της κατηγορώντας την ότι προκαλεί πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ενώ έχει εγκριθεί ο νέος οργανισμό του του «Αγ. Ανδρέα» που καταργεί και επίσημα το πάλαι ποτέ ΝΝ Θώρακος
Την άμεση απομάκρυνση από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας» της διοικήτριας του καταργηθέντος Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος της πόλης ζητά το Σωματείο Εργαζομένων «Ο Ιπποκράτης».
Η συγκεκριμένη, με τον βαθμό της υποδιοικήτριας και μέλος του ΔΣ του «Αγ. Ανδρέα», είχε προ καιρού βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν όπως κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε επί 22 χρόνια παράνομα τη σύνταξη του πατέρα της ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, διορίστηκε διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών, το οποίο έκλεισε και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πατρών εδώ και ένα χρόνο, αλλά λαμβάνει τον μισθό διοικήτριας.
- Διαβάστε επίσης: Διοικήτρια νοσοκομείου «φάντασμα» εισέπραττε παράνομα σύνταξη
Οι εργαζόμενοι στο ΓΝ Πατρών ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της κατηγορώντας την ότι προκαλεί πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ενώ έχει εγκριθεί ο νέος οργανισμό του του «Αγ. Ανδρέα» που καταργεί και επίσημα το πάλαι ποτέ ΝΝ Θώρακος και κατ’ επέκταση την εν λόγω υπάλληλο.
Επίσης, ζητά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να δώσει απαντήσεις για την παρανόμως εισπραχθείσα σύνταξη αλλά την ευνοϊκή ρύθμιση που φέρεται να έχει πετύχει η εν λόγω υπάλληλος ως προς την επιστροφή του ποσού.
- ΔΕΔΔΗΕ: Διευκρινίσεις για το έργο υπογειοποίησης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
- Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ 1-2: Ο Γιαννούλης… αιτία για την πρώτη ήττα των γηπεδούχων (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 2-0: «Επαγγελματική» νίκη για τους Πολίτες
- «Aπογειώθηκε» στα 8.25 ο Μίλτος Τεντόγλου στην πρεμιέρα για το 2026 (vid)
- Ζεφύρι: Συνελήφθη 56χρονος που κυκλοφορούσε με όπλο – Προσπάθησε να διαφύγει
