Το Coachella, εκτός από το απόλυτο φεστιβάλ μουσικής αλλά και μόδας, αφού όλοι οι επισκέπτες φροντίζουν να εντυπωσιάσουν με τις εμφανίσεις τους, συγκεντρώνει εκατομμύρια κόσμο που θέλει να απολαύσει τα εντυπωσιακά θεάματα και τις μουσικές των διάσημων καλλιτεχνών που ανεβαίνουν επί σκηνής.
Η κοσμοσυρροή ωστόσο, δεν έχει πάντα θετικό αποτέλεσμα για όλους τους επισκέπτες. Πολλοί είναι εκείνοι που θα αναζητήσουν ένα μέρος ηρεμίας και γαλήνης κατά της διάρκεια της πολύωρης συναυλίας.
Γι’ αυτό το λόγο κατασκευάστηκε το Spectra, από το γραφείο NEWSUBSTANCE. Πρόκειται για ένα κυκλικό κτίριο των 360 μοιρών, το οποίο περιτριγυρίζουν 31 χρωματιστά πάνελ που θυμίζουν ουράνιο τόξο, ενώ το βράδυ φωτίζεται από 6.000 led φώτα.
Στο κτίριο αυτό μπορούν να διαφύγουν όσοι χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη βαβούρα, τη φασαρία και την αποπνικτική ατμόσφαιρα της συναυλίας και την απολαύσουν από ψηλά, μιας και το κτίριο φτάνει τους εφτά ορόφους, προσφέροντας μαγευτική θέα. Αφού νιώσουν καλύτερα, μπορούν ελεύθερα να επιστρέψουν στη ανεβαστική ατμόσφαιρα της καλιφορνέζικης συναυλίας.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας