Μόλις 9 πόντοι χώριζαν τον Βασίλη Σπανούλη από την απόλυτη κορυφή των σκόρερ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Ευστοχώντας στις δύο βολές του 3′ πριν την λήξη της τρίτης περιόδου κόντρα στον Πανιώνιο, ο 35χρονος γκαρντ σημείωσε τον πόντο υπ αριθμόν 5.201 στην ελληνική Α1 , ξεπερνώντας τον Νίκο Χατζή.
Αμέσως, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για το κατόρθωμά του, με την αναμέτρηση να διακόπτεται προσωρινά.
«Είναι μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν σε αυτό. Είμαι ευλογημένος γιατί έπαιζα πάντα με σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Όλα αυτά όμως θα τα σκεφτούμε αργότερα. Τώρα συνεχίζουμε» ήταν οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, λίγες στιγμές αφότου πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.